این باربری تمام بار های شما را بصورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار میدهد.

ابعاد تریلی

فهرست مطالب

بسیاری از مردم به دنبال این هستند که ابعاد تریلی چقدر است و اگر بخواهند بار هایشان را حمل کنند از چه نوع تریلی استفاده کنند و به دنبال مشخصات تریلی می باشند.ابعاد یک تریلی، مخصوصا برای یک تریلی غیر متعارف، حمل و نقل آن را در جاده ها خطرناک می کند. به خصوص اندازه و حجم محموله تریلی باعث می شود که پلیس را متوقف کند.

در صنعت و تجارت، قبل از جابجایی محصولات و کالاها، مهمترین مورد پس از توزین محصول، ابعاد و اندازه آن است. مخصوص سفرهای بین شهری ابعاد تریلی بار عبارتند از: هر قسمت از این نوع تریلی ها با قسمت های دیگر متفاوت است. قطعات چرخ دستی و توضیحات انواع مختلف را مرور کنید. در تمامی کشورها، تریلی یکی از وسایل نقلیه پرکاربرد در حمل و نقل جاده ای است. امروزه محموله های مختلف از نفت و فرآورده های شیمیایی گرفته تا مواد غذایی و مصرفی توسط انواع لودرها مانند تریلی های تخت، کمپرسی، تانکر، چادر و … حمل می شود.

ابعاد تریلی چادری

تریلی های چادری که در واقع ترانزیت هستند بهترین ماشین آلات حمل بار صادراتی بوده و قابل پلمپ می باشند. ابعاد تریلی چادری یا تریلی حمل چادری یکی از انواع تریلی است که برای حمل انواع محموله های بسته بندی شده در پالت چوبی، پالت فلزی، جعبه مقوایی، جعبه یا حتی کیسه های بزرگ و همچنین حمل و نقل کالاهای حجیم بدون بسته بندی بر اساس این نوع استفاده می شود. ممکن است.

کامیون های باری برای حمل و نقل کالا در سطح بین المللی استفاده می شوند، اغلب محفظه بار توسط یک چادر پوشیده شده است. ابعاد تریلی چادری برای حمل و نقل ۱۲.۲-۱۳.۶ متر طول، ۲.۵ متر عرض، ۱.۳-۱.۷ متر ارتفاع از زمین و وزن ۲۲ تن با محموله است. محفظه بار درتریلی کابین با کمک تسمه یا زنجیر ساخته شده است که به درج های درج شده در پروفیل های جانبی متصل می شود. وجود ۴ یا ۵ درب آلومینیومی در طرفین با میله های افقی وسیله ای قدرتمندتر برای نگهداری بارهای بزرگ محسوب می شود.

ابعاد تریلی ترانزیت

تریلی‌ ترانزیت با ابعاد طولی تقریبی میان ۱۲.۲ تا ۱۳.۶ متر و عرضی حدود ۲.۵ متر تولید می‌شوند. این ابعاد بزرگترین تفاوت‌های بین انواع تریلی‌ها را به وجود آورده است. با توجه به این ابعاد، تریلی‌های ترانزیت معمولاً برای حمل بارهای سنگین و حجیم به کار می‌روند. تریلی‌های ترانزیت به علت طول بدنه‌ی بزرگ خود معمولاً به عنوان انتخابی مناسب برای حمل بارها در مسافت‌های طولانی و بین‌شهری شناخته می‌شوند.

این ابعاد مناسب در تریلی‌های ترانزیت امکان حمل بارها با وزن و حجم بیشتر را فراهم می‌کنند و امکان انتقال بارها به صورت ایمن و مطمئن را به ارمغان می‌آورند. همچنین، از آنجا که این تریلی‌ها معمولاً برای حمل بارهای سنگین و حجیم به کار می‌روند، به علت ابعاد بزرگ و پایداری بالای آنها، مناسب‌ترین گزینه برای حمل انواع بارهای صنعتی و ساختمانی می‌باشند. از این رو، تریلی‌های ترانزیت با ابعاد مناسب، در حمل و نقل بارها در مسافت‌های طولانی و نیز مسافرت‌های بین‌شهری نقش بسیار مهمی ایفا می‌کنند.

 

ابعاد تریلی

 

ابعاد تریلی اسکانیا

اسکانیا یک شرکت سوئدی است که در سال ۱۹۹۰ تاسیس شد. محصولات اسکانیا شامل اتوبوس، کامیون، موتورهای دیزلی و کشتی است. اسکانیا اکنون یکی از زیرمجموعه های گروه فولکس تریلی است که توانسته به بازارهای بزرگی در کشورهای مختلف جهان راه یابد. ابعاد تریلی اسکانیا طول تقریبی ۱۲.۲ تا ۱۳.۶ متر و عرض ۲.۵ متر استفاده می شود.

یکی از محبوب ترین تریلی های موجود اسکانیا G410 است. این کامیون قدرت بسیار بالایی در حمل بارهای سنگین دارد و دارای موتور دیزلی D13107 با قدرت ۴۱۰ اسب بخار است. این کشنده در رده کامیون های T49 GVW بوده و دارای بدنه تریلی می باشد. مهمترین ویژگی این تریلی ترانسفورماتور قدرتمند با توربو شارژر طبیعی است.

ابعاد تریلی ماموت

تریلی ماموت یکی از پرفروش ترین ماشین آلات حمل و نقل باربری کالا در بازار می باشد. این نوع تریلی به دلیل ظرفیت و کارایی بالایی که دارد برای حمل کانتینرهایی با اندازه های مختلف به مکان های دیگر کاربرد فراوانی دارد. ابعاد تریلی ماموت این نوع تریلی می تواند یک کانتینر ۴۰ فوتی یا دو کانتینر ۲۰ فوتی را با وزن کل ۲۷ تن حمل کند.

البته اگر می خواهید یک کانتینر ۲۰ فوتی را با استفاده از این تریلی جابجا کنید، کانتینر باید در وسط باشد. شاسی قرار دهید در غیر این صورت تعادل تریلی به هم می خورد و باعث رها شدن یا آسیب دیدن خودرو می شود.

ابعاد تریلی کمپرسی مارال

مدلی از تریلرهای کمپرسی مارال وارد بازار شده است. تریلرهای مارال این کلاس طبق استانداردهای ایران و شرکت های بین المللی TUV AUSTRIA و TUV SUD اروپا ساخته می شوند. آنها همچنین در تریلی های لودر مارال خود تجهیزات زیادی مانند بارگیری دستی و اتوماتیک محور جلو، آبنمای ۵۰ لیتری و … دارند.

همین امر باعث محبوبیت و فروش بالای آنها در بازار خرید و فروش انواع تریلی مارال شده است. مارال همچنین با استفاده از بسیاری از امکانات و لوازم مدرن مانند سیستم ترمز در این کلاس از خودروها، آسایش و راحتی را برای راننده ایجاد کرده است.

تریلی کمپرسی فوق سبک یکی از پرطرفدارترین محصولات تولید شده در ایران می باشد. این نوع تریلی دامپر مجهز به محفظه حمل بار می باشد. این ابعاد تریلی کمپرسی مارال دارای ظرفیت بار حدود ۲۵ تن است و فقط برای جابجایی کالاهای کشاورزی فله مانند ذرت، سویا، چغندر، گندم، دانه های روغنی و سایر محصولات مرتبط طراحی شده است. یکی از ویژگی هایی که برتری این تریلر را نسبت به سایر تریلرها ثابت می کند، تخلیه راحت و آسان بار است که باعث اتلاف زمان کمتر و کمک به سرعت بخشیدن به کار می شود.

طول تریلی

در همه کشورها، تریلی یکی از پر استفاده ترین وسایل حمل و نقل جاده ای است. امروزه محموله های مختلف از نفت و فرآورده های شیمیایی گرفته تا مواد غذایی و کالاهای مصرفی توسط انواع محموله ها مانند تریلی تخت، تانکر، چادر و غیره حمل می شود. انواع تریلی دارای وزن، طول تریلی و حجم متفاوتی هستند که به توضیح هر کدام می پردازیم.

تفاوت این تریلی ها چیست؟ هر نوع تریلی برای چه نوع باری مناسب است؟ ظرفیت هر تریلر و وزن هر تریلی چقدر است؟ اینها سوالاتی است که برای بسیاری از صاحبان بار و باربری ها و تازه واردان صنعت حمل و نقل مطرح می شود. در این مقاله با ارائه انواع طول تریلی در ابعاد تریلی به تمامی این سوالات نیز پاسخ خواهیم داد.

تعداد محورها و لاستیک های روی تریلر می تواند بر این مشکل تأثیر بگذارد. به عنوان مثال از تریلی های یک محور یا دو محور و یا سه محور برای حمل و نقل بارهای مختلف استفاده می شود. همچنین، شاید رایج ترین نامی که برای یک تریلی شنیده اید، تریلی ۱۸ چرخ و یا تریلی های دیگر باشد.

طول کله تریلی

تریلی به معنی کامیونی است سنگین که می تواند تا ۲۴ تن بار را حمل کند این تریلی ها در مدل های مختلفی مانند مرسدس بنز، ولوو، اسکانیا و … عرضه می شوند که فروش بسیار بالایی داشته اند و همه مورد استفاده قرار می گیرند و طول کله تریلی در بین ماشین های مختلف متفاوت است.

تریلی ماشین سنگینی است که انواع کالا را حمل می کند. قسمت رانندگی این نوع وسایل نقلیه کله تریلی یا اسب نیز نامیده می شود. تریلی های تک محور و دو محور معمولاً در صنعت حمل و نقل ایران مورد استفاده قرار می گیرند. لازم به ذکر است که تعداد محورهای تریلی مستقل از بار بوده و یکی از مشخصات تریلی محسوب می شود.

تراکتور برای بارهای بالای ۱۵ تن بسته به نوع تراکتور و لودر استفاده می شود. حداکثر باری که تریلی ها معمولاً حمل می کنند حدود ۲۲ است اما می توانند تا ۲۵ تن بار حمل کنند. تریلی ها بسته به نوع بارگیری به دسته های مختلفی تقسیم می شوند که شامل تریلی کفی، تریلی لبه ای، کراس، اوور و … می شود.

طول تریلی کمپرسی

کامیون ها و تریلی هایی که قطعات با کمپرسور تخلیه می شوند، تریلی کمپرسی نامیده می شوند، کمپرسی ها برای حمل مصالح ساختمانی، محموله های فله، خاک، سنگ آهن و غیره استفاده می شوند. این یک نوع شارژر با بدنه فلزی است. برای تخلیه بار از جک بالابر هیدرولیک در کامیون کمپرسی استفاده می شود. ویژگی خاص کمپرسی تخلیه سریع و آسان است.

انواع مختلفی از کالاها توسط کامیون کمپرسی حمل می شود که با توجه به تفاوت فاحش وزن کالا، کمپرسی ها به دو دسته تقسیم می شوند: دامپر سنگین، کامیون برقی است. سایز کامیون سنگین عبارت است از، طول: ۱۰۸۰۰ میلی متر / طول داخلی محفظه: ۹۱۲۵ میلی متر می باشد. طول تریلی کمپرسی ۱۰ متر در ۲.۴۰ متر ابعاد محفظه فشار می باشد.

 

طول تریلی

طول تریلی ۱۸ چرخ با کشنده

طول تریلی ۱۸ چرخ دو تکه به طول ۱۲.۲-۱۳.۶ متر و عرض ۲.۵ متر برای حمل بارهای سنگین تا ۲۲ تن می باشد. قسمت جلویی آن که شامل کابین راننده و موتور است، تراکتور (یا در اصطلاح عامیانه کله) و قسمت عقب که بسیار بزرگتر است و بار روی چرخ آن قرار می گیرد. رایج ترین انواع آن تک محور و دو محور و در صورت وجود مدل هایی با محورهای بیشتر است. این کامیون ها معمولاً هجده چرخ دارند و از این رو به عنوان هجده چرخ شناخته می شوند. البته بعدها مدل های بزرگتر با مجموع بیش از هجده چرخ ساخته شد.

تریلی های هجده چرخ بیشتر در تیپر و کف استفاده می شود، اما مدل های دیگری مانند عقب شکن، خنک کننده، رینگ، بیل و اتاقک نیز وجود دارد که در طول تریلی ۱۸ چرخ تاثیر گذارند. در انتهای چرخ یک قطعه مفصلی به نام چرخ پنجم یا خار وجود دارد که تریلی را به کمک یک سنجاق به میله کشش متصل می کند. همچنین تعدادی کابل و لوله برای حمل برق و فشار هوا وجود دارد که باید از هارنس به هارنس متصل شوند.

طول تریلی ۱۸ چرخ

منظور از تریلی ۱۸ چرخ این است که، عدد ۱۸ به تعداد چرخ ها اشاره دارد، ۱۸ چرخ همه کاره ترین و کاربردی ترین کامیون هایی هستند که برای حمل بارهای سنگین شهری و بین شهری استفاده می شوند. انواع مختلفی دارد که معروف ترین آنها تریلی کفی، تریلی لبه دار، تریلی چادری، تریلی ترانزیت اشاره نمود.

۱۸ چرخ دارای ظرفیت بار ۲۴ تن هستند. طول تریلی ۱۸ چرخ از ۱۲.۳۰ تا ۱۳.۶۰ متر است. عرض آنها از ۲.۴ تا ۲.۵ متر و ارتفاع بالابر ۳ متر است. کامیون های دو محور ۶ چرخ ظرفیت کارت ۱۹ تن حداکثر وزن مجاز ۲۰ تن کامیون های سه محور و ده چرخ حداکثر وزن ۲۶ تن و تریلرهای پنج محور حداکثر ۲۸ تن یا تریلر ۱۸ محور با حداکثر وزن ۴۴ تن و تریلی شش محور با حداکثر وزن ۴۴ تن می باشد.

طول تریلی کمرشکن

تریلی کمرشکن نوعی وسیله نقلیه باری است که برای حمل بارهای سنگین و فوق سنگین استفاده می شود. انواع مختلفی از این تریلی ها وجود دارد که هر کدام دارای قدرت های خاص و انواع خاصی هستند. از تریلی های کمرشکن برای حمل بارهای سنگین و طولانی استفاده می شود که همین امر باعث شده است که چرخ دستی های با طول های مختلف با ظرفیت های مختلف وجود داشته باشد. طول تریلی کمرشکن مناسب حمل بارهای ترافیکی از ۱۲ متر به بالا شروع میشود مثل بیل مکانیکی و دیگر بارها می باشد و طول آنها بر اساس باری که حمل میکنند متغیر می باشد و عرض آن ۲/۵ متر تا ۳ متر می باشد.

همانطور که گفته شد طول تریلی کمرشکن ها انواع و اندازه های مختلفی دارند، کامیون کمرشکن برای حمل بارهای سنگین و حجیمی که توسط کامیون های معمولی قابل حمل نیستند استفاده می شود. به عنوان مثال، آنها را نمی توان با یک تریلی تخت حمل کرد. کمرشکن ها وسایل نقلیه باری خاصی هستند که نیاز به دقت و کنترل زیادی دارند.

طول اسب تریلی

تریلی یخچال دار، تریلی ترانزیت، تریلی کفی، ماشین مخصوص حمل شیشه ای و… . لازم به ذکر است که هر یک از این تریلی ها ممکن است در تعداد محورها و لاستیک ها با هم متفاوت باشند. به این معنی که عامل تعیین کننده در طبقه بندی این نوع تریلی ها فضای سرنشین آنهاست. این بدان معناست که می توان از یک تریلی یخچال دار ۱۸ یا ۱۰ چرخ برای حمل کالا استفاده کرد. در قسمت بعدی با ۱۶ نوع تریلی که برای حمل بارهای مختلف استفاده می شود در خدمت شما هستیم.

در انتهای کشنده قطعه ای مفصلی شکلی به نام چرخ پنجم یا ریش وجود دارد و اتصال تریلی را به اسب تریلی متصل می کند. همچنین به کمک پین ها چندین کابل و شیلنگ برای انتقال برق و فشار هوا وجود دارد که باید از تریلی به اسب متصل شوند. یک کامیون دو قسمت است که برای حمل بارهای سنگین به طول اسب تریلی ۲۲ تن، از ۱۲.۲ تا ۱۳.۶ متر طول و ۲.۵ متر عرض استفاده می شود. قسمت جلویی که شامل کابین راننده و موتور است اسب (یا به زبان عامیانه کله) و قسمت آخر که بسیار بزرگتر است و بار روی چرخ های آن قرار می گیرد.

طول کشنده تریلی

در انتهای کشنده قطعه ای مفصلی شکلی به نام چرخ پنجم یا ریش وجود دارد و اتصال تریلی را به طول کشنده تریلی متصل می کند. همچنین به کمک پین ها چندین کابل و شیلنگ برای انتقال برق و فشار هوا وجود دارد که باید از تریلی به کشنده متصل شوند. یک کامیون دو قسمت است که برای حمل بارهای سنگین به طول ۲۲ تن، از ۱۲.۲ تا ۱۳.۶ متر طول تریلی ۲.۵ متر عرض استفاده می شود. قسمت جلویی که شامل کابین راننده و موتور است طول تریلی و قسمت آخر که بسیار بزرگتر است و بار روی چرخ های آن قرار می گیرد.

ارتفاع تریلی با کانتینر

ارتفاع تریلی‌ با کانتینر معمولاً در محدوده‌ای بین ۴ متر تا ۴.۳ متر قرار دارد. این ارتفاع بسته به نوع کانتینر استفاده شده و نوع تریلی متفاوت خواهد بود. کانتینرها به عنوان یکی از روش‌های محبوب حمل و نقل بارها در مسافت‌های بلند و بین‌المللی مورد استفاده قرار می‌گیرند و انواع مختلفی از آنها وجود دارد که با توجه به ارتفاع و ابعاد آنها، تریلی‌های مناسب برای حمل آنها انتخاب می‌شوند.

تریلی‌های با کانتینر به دلیل قابلیت حمل بارهای بزرگ و حجیم، به عنوان یکی از ابزارهای کلیدی در حمل و نقل بارها در صنعت و تجارت شناخته می‌شوند. با توجه به ارتفاع متغیر تریلی‌های با کانتینر، نیاز به رعایت قوانین و مقررات مربوط به حمل و نقل بارها به منظور ایمنی و جلوگیری از مشکلات و تصادفات اجتناب ناپذیر است. همچنین، در انتخاب تریلی مناسب برای کانتینرها، توجه به وزن کلی بار، ارتفاع کانتینر و ظرفیت باربری تریلی بسیار مهم است تا بتوان به بهترین شکل بار را به مقصد مورد نظر منتقل کرد.

 

ظول تریلی با کشنده از ۱۲۳۰ تا ۱۳۶۰ سانتی متر
عرض تریلی از ۲۴۰ تا ۲۶۰ سانتی متر
ارتفاع تریلی از ۵۰ تا ۲۹۰ سانتی متر
ارتفاع تریلی از زمین از ۱۴۰ تا ۱۷۰ سانتی متر
ظرفیت بار تریلی ۲۳۰۰۰ تا ۲۴۰۰۰ کیلوگرم
حجم تریلی (ظول / عرض / ارتقاع) تریلی

ارتفاع تریلی ترانزیت (چادری)

ارتفاع تریلی‌های ترانزیت از سطح زمین معمولاً در محدوده‌ای بین ۴/۱ متر تا ۴.۴ متر قرار دارد. این ارتفاع از سطح زمین به عنوان یکی از معیارهای مهم در حمل و نقل بارها با تریلی‌های ترانزیت مورد توجه قرار می‌گیرد. این ارتفاع معمولاً با توجه به نوع بار و کانتینرهای استفاده شده تعیین می‌شود تا از امنیت و ایمنی بار و تریلی اطمینان حاصل شود و در عین حال قوانین و مقررات مربوط به حمل و نقل بارها رعایت گردد.

در داخل اتاق تریلی ترانزیت، ارتفاع نیز بین ۲.۶ متر تا ۲.۹ متر معمولی است. این ارتفاع به دلیل نیاز به فضای کافی برای بارگیری کانتینرها و بارهای مختلف در داخل تریلی اهمیت دارد. با توجه به این ارتفاع مناسب، امکان حمل بارها به صورت بهینه‌تر و بدون محدودیت‌های ناخواسته ایجاد می‌شود و بارها به ایمنی و سلامت حمل می‌شوند. همچنین، این ارتفاع تریلی ترانزیت تطابق خوبی با محیط‌های مختلف را فراهم می‌کند و از اهمیت ویژه‌ای در حمل و نقل بارها بهره‌برداری می‌شود.

با استفاده از تریلی‌های ترانزیت با ارتفاع مناسب، امکان حمل بارها به مقصد مورد نظر به صورت مطمئن و موثر فراهم می‌آید و از نقل‌وانتقال بارها با کارایی بیشتر لذت می‌بریم. در نتیجه، رعایت ارتفاع مجاز تریلی ترانزیت از سطح زمین و داخل اتاق به منظور ایجاد امنیت بار و تریلی و همچنین رعایت قوانین حمل و نقل مربوطه بسیار اهمیت دارد.

عرض تریلی

عرض تریلی به ابعاد کلی بدنه تریلی اشاره دارد که نمایان‌گر عرض کلی تریلی است. این ابعاد بسته به نوع تریلی و مدل آن متغیر خواهد بود. تریلی‌ها با عرض مناسب به اندازه‌گیری و وزن بارها نیاز دارند و انتخاب عرض مناسب از اهمیت بسیاری برخوردار است. همچنین، عرض تریلی می‌تواند بر اساس قوانین و مقررات حمل و نقل مختلف متفاوت باشد و باید با دقت و دقت مطلوب اندازه‌گیری شود.

عرض تریلی ۱۸ چرخ نیز به عرض کلی بدنه تریلی‌هایی اشاره دارد که مجهز به ۱۸ چرخ هستند. این نوع تریلی‌ها معمولاً برای حمل بارهای سنگین و حجیم استفاده می‌شوند و عرض مناسب آنها نیز برای اطمینان از تطابق با استانداردها و قوانین حمل و نقل بارها بسیار حائز اهمیت است.

عرض تریلی اسکانیا به عرض بدنه تریلی‌های تولید شده توسط شرکت اسکانیا اشاره دارد. این اسکانیا یکی از تولیدکنندگان معتبر تریلی در جهان است و تریلی‌های آن با کیفیت بالا و قابلیت‌های منحصربه‌فردی مانند کارایی بالا، ایمنی و اقتصادی برخوردار هستند.

عرض تریلی کفی به ابعاد کلی بدنه تریلی اشاره دارد که برای حمل بارهای محدود به کار می‌رود. این نوع تریلی‌ها معمولاً برای حمل بارهایی از جمله مواد ساختمانی، کف پوش، سقف‌کاه و موارد مشابه استفاده می‌شوند. طول و عرض تریلی چادری نیز معمولاً حدود ۲.۵ متر تا ۲.۶ متر است و بسته به نیازهای حمل و نقل بارها و اندازه‌های مختلف تریلی تغییر می‌کند. با انتخاب عرض مناسب تریلی کفی و تریلی چادری می‌توان به صورت بهینه‌تر و ایمن‌تر بارها را حمل و نقل کرد و به نیازهای مختلف صنعت حمل و نقل پاسخ داد.

ابعاد تریلی

ظول ۱۲.۳۰ تا ۱۳.۶۰ متر است. عرض آنها از ۲.۴ تا ۲.۶ متر و ارتفاع از ۲ کفی تا ۴/۳ ترانزیت متر است. طول و عرض تریلی به ابعاد تریلی کلی بدنه تریلی اشاره دارد که نمایان‌گر طول و عرض کلی تریلی است. این ابعاد بسته به نوع تریلی و مدل آن متغیر خواهد بود و باید با نیازهای حمل و نقل بارها هماهنگ شود. از این اطلاعات برای برنامه‌ریزی دقیق و انتخاب تریلی مناسب برای هر نوع بار استفاده می‌شود. باشد که مقاله ابعاد تریلی مورد توجه قرار گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب منتشر شده:

درخواست وانت و نیسان